Ding Dong Lyrics in Hindi and English from the web series "Mirzapur Season 2" composed by Anand Bhaskar, and sung by Keka Ghoshal.
Album: मिर्ज़ापुर 2 (Mirzapur Season 2) (2020)
Music By: आनंद भास्कर
Lyrics By: गिन्नी धवन
Performed By: केका घोषाल (Keka Ghoshal)
डिंग डांग, डिंग डांग
डिंग डांग, डिंग डांग
डिंग डांग, डिंग डांग, डिंग डांग
मिर्जापुर की हसीना
जे फ़ॉर जरीना
डिंग डांग, डिंग डांग, डिंग डांग, डिंग डांग
डिंग डांग, डिंग डांग, डिंग डांग
डिंग डांग, डिंग डांग, डिंग डांग, डिंग डांग
डिंग डांग, डिंग डांग, डिंग डांग
जुलम काहे हम पे तू ढाई बे?
जवानी में इतना सताई बे
यूँ छोड़ के हमका ई घोर सावन मा
सौतनवा के घर काहे जाई बे?
जुलम काहे हम पे तू ढाईबे
जवानी में इतना सताईबे
यूँ छोड़ के हमका ईह घोर सावन मा
सौतनवा के घर काहे जाईबे
राजा तू है घटिया, ईहाँ तोड़े खटिया
ऊहाँ जा के सौतन संग डिंग डांग करबा
राजा तू है घटिया, ईहाँ तोड़े खटिया
ऊहाँ जा के सौतन संग डिंग डांग करबा
डिंग डांग, डिंग डांग...
ईह रख लूँ मैं पंछी दबाई के
ओ दिल के पिंजरवा में लाई के
छिछोरा है मनवा ईह तोहरा बलमवा
गुटरगूँ ये करता ही जाईबे
ईह रख लूँ मैं पंछी दबाई के...
राजा तू है घटिया, ईहाँ कोरी बतियाँ
ऊहाँ जा के सौतन संग डिंग डांग करबा
राजा तू है घटिया, ईहाँ कोरी बतियाँ
ऊहाँ जा के सौतन संग डिंग डांग करबा
डिंग डांग, डिंग डांग...
Lyrics in English
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Mirzapur Ki Haseena
J For Jareena
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Zulam Kahe Hum Pe Uthayi Be
Jawani Me Itna Satayi Be
Yun Chhod Ke Humka Eh Ghor Sawan Ma
Shautanwa Ke Ghar Kahe Jaayi Be
Zulam Kahe Hum Pe Uthayi Be
Jawani Mein Itna Satayi Be
Yun Chhod Ke Humka Eh Ghor Sawan Ma
Shautanwa Ke Ghar Kahe Jaayi Be
Raja Tu Hai Ghatiya
Ehaan Tode Khatiya
Uhaan Jaake Shautan Sang
Ding Dong Karba
Raja Tu Hai Ghatiya
Ehaan Tode Khatiya
Uhaan Jaake Sautan Sang
Ding Dong Karba
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
E Rakh Lu Main Panchi Dabayi Ke
Oh Dil Ke Pinjarwa Mein Laayi Ke
Chichora Hai Manwa E Tohra Balmava
Gutar Gu Ye Karta Hi Jaayi Be
E Rakh Lu Main Panchi Dabayi Ke
Oh Dil Ke Pinjarwa Mein Layi Ke
Chichora Hai Manwa Ye Tohra Balmava
Gutar Gu Ye Karta Hi Jaayi Be
Raja Tu Hai Ghatiya
Ehaan Kori Battiya
Uhaan Jaake Sautan Sang
Ding Dong Karba
Raja Tu Hai Ghatiya
Ehaan Kori Battiya
Uhaan Jaake Sautan Sang
Ding Dong Karba
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
Ding Dong Ding Dong
0 Comments